Inici / Notícies
NOTíCIES

MOTIVEM revalida el seu èxit amb un augment de participació de més del 13%

MOTIVEM tanca la seva participació amb un augment del 13% respecte a l’edició anterior. Són 190 els equips que han presentat les seues idees en aquesta edició de 2020, en la que també es confirma un augment en la participació de docents coordinadors i docents col·laboradors -109 i 37 respectivament, el que suposa un augment total del 13% respecte a 2019-; i 759 estudiants -17,86% més que l’any anterior-. Les dades globals revaliden l’èxit de la nova convocatòria MOTIVEM, malgrat les dificultats generades per la COVID-19.

Així, un any més, en aquesta edició de MOTIVEM han participat la totalitat dels 18 centres que integren la Universitat de València. Com a novetat respecte a anteriors edicions, enguany MOTIVEM amplia el nombre de premis i

MOTIVEM tanca la seva participació amb un augment del 13% respecte a l’edició anterior.
contempla la concessió de cinc guardons, un per cada branca de coneixement: Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Jurídiques i Enginyeria. A més, es concediran 15 accèssits. D’aquesta manera, passaran a ser 20 els equips premiats.

Què és MOTIVEM?
Aquesta iniciativa, dirigida pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València i gestionada per la seua Fundació ADEIT, te el suport econòmic de la Generalitat Valenciana, en el marc del seu programa Campus de l’Emprenedoria Innovadora, i de l’Obra Social “la Caixa”. MOTIVEM premia les idees generades conjuntament per estudiants de la Universitat i pel professorat, que coordina els equips.

Notícia publicada: 13/05/2020