Inici / Notícies
NOTíCIES

Representants de 8 regions europees visiten la Universitat per a conèixer el programa MOTIVEM

Representants de vuit regions europees han visitat la Universitat de València i la seua Fundació Universitat-Empresa per a conèixer amb profunditat el programa MOTIVEM. Un itinerari formatiu innovador, que té com a principal objectiu promoure la participació del professorat per a estimular la creativitat de l’alumnat i potenciar la seua ocupabilitat.

En concret, van visitar València 27 persones que representaven a vuit de les entitats participants en el projecte Interreg iEER, titulat Boosting innovative Entrepreneurial Ecosystem in Regions for young entrepreneurs, del que forma part la Generalitat Valenciana.

A més, participen en aquesta iniciativa, dirigida a estimular el emprendimiento entre les persones joves, les regions de Heksinki-*Uusimaa, Brandenburg, Hauts-de-*France, Kerry, Marxe, Northern Ireland, Southern Denmark, València, West Pomerania i West Region Romania.

Durant tres dies, a través de diferents sessions, han tingut l’oportunitat de conèixer detalladament el programa MOTIVEM, de la mà del professorat de la Universitat de València que ha participat en alguna de les deu edicions celebrades fins al moment d’aquest programa. Entre altres aspectes, van detallar qüestions com la metodologia utilitzada o com estimular la participació del programa.

Així mateix, a més de presentar algunes experiències del professorat, es van tractar diferents temàtiques com la promoció de les competències emprenedores, la creativitat en equip, la protecció de dades i la propietat intel·lectual i la comunicació de les idees.

Notícia publicada: 28/09/2018.