Inici / Notícies
NOTíCIES

L’emprenedoria en les universitats públiques valencianes a examen

En ADEIT va tenir lloc la presentació, que van organitzar la Generalitat Valenciana i la Universitat de València, de la iniciativa MOTIVEM al jurat avaluador del Comité de Regions i de la Comissió Europea en el marc de les activitats realitzades a la Comunitat Valenciana com Regió Emprenedora 2015.

Entre les desenvolupades per les cinc universitats públiques valencianes està ‘Aula Emprèn’, denominació comuna adoptada per al conjunt d’escoles d’estiu per a professors universitaris motivadors de l’esperit emprenedor. Aquesta acció es denomina Escola d’Estiu MOTIVEM en la Universitat de València i l’organitza la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT des de 2009, que en 2016 seguirà present com VIII Escola d’Estiu MOTIVEM, sent ho singular la implicació del seu professorat en la posterior generació d’idees emprenedores en equip realitzades pels estudiants.

En representació del rector va presidir l’acte la vicerectora d’Investigació i Política Científica de la Universitat, Pilar Campins, al costat del director general d’Economia, Emprenedoría i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana, Francisco Álvarez, i la vicerectora d’Ordenació Acadèmica i Professorat, María Vicenta Mestre.

Després d’una introducció sobre ‘Aula Emprèn’, el jurat va escoltar els arguments més destacats de la iniciativa MOTIVEM explicats pels seus protagonistes. Dos dels equips que van concórrer a l’anterior edició dels premis, Bioluminicencia i Hòliba, van destacar el paper fonamental que juga la col·laboració en l’èxit d’aquestes iniciatives. Pel professorat de la Universitat de València implicat en MOTIVEM van intervenir Ana Rosa Calero, Begoña Clavel, Emilia Matallana i Salvador Pons.

Notícia publicada: 11/03/2016