Inici / Notícies
NOTíCIES

MOTIVEM tanca inscripcions amb la participació de 151 docents de tots els campus

151 docents i 245 equips. Aquestes són les xifres provisionals que llança la nova edició de MOTIVEM després del tancament d’inscripció d’equips participants. L’alumnat té de termini fins al 7 d’abril per a presentar les seues idees al professorat coordinador. Posteriorment, després de la seua revisió i comprovació, serà quan es coneixeran les xifres definitives d’aquesta convocatòria. Un any més, es confirma la participació de tots els centres de la Universitat en aquesta nova edició de MOTIVEM.

MOTIVEM 2020 augmenta en aquesta edició el seu nombre de premis i contempla la concessió de cinc guardons, un per cada branca de coneixement
Aquesta iniciativa, dirigida pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, compta amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana, en el marc del seu programa Campus de l’Emprenedoria Innovadora, i de l’Obra Social “la Caixa”. MOTIVEM premia les idees generades conjuntament per estudiants de la Universitat i pel professorat, que coordina els equips.

Aquesta edició de MOTIVEM augmenta el seu nombre de premis i contempla la concessió de cinc guardons, un per cada branca de coneixement: Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Jurídiques, i Enginyeria. A més, concediran 15 accèssits. Així, passaran a ser 20 els projectes finalistes.

Noticia publicada: 09/03/2020