Inici / Notícies
NOTíCIES

Una aplicació per a la promoció de la donació de sang, projecte guanyador de MOTIVEM 2018

Gota a gota és el projecte guanyador d’Idees MOTIVEM en equip 2018, que promouen conjuntament la Universitat de València i ADEIT amb el suport de la Generalitat Valenciana i l’Obra Social ‘la Caixa’.

La idea, consistent en el desenvolupament d’una aplicació per a la promoció de la donació de sang per mitjà de promocions i descomptes en productes i serveis d’empreses, ha estat desenvolupada per un equip multidisciplinari, procedent de les facultats de Ciències Biològiques, de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i d’Infermeria i Podologia.

Els estudiants Laura Compte, Cynthia Díaz i Enric Dolz, coordinats per la professora Ana María Ferri, estan al capdavant d’aquest projecte.

Aquesta ha estat la idea guanyadora d’entre les 151 que han participat en la cinquena edició d’aquest concurs, en el qual han participat 123 docents i 570 estudiants de diferents centres de la Universitat de València. A més, s’han reconegut a altres 14 equips, als quals s’han lliurat diplomes durant l’acte.

La idea consisteix en el desenvolupament d’una aplicació per a la promoció de la donació de sang per mitjà de promocions i descomptes en productes i serveis d’empreses

La multidisciplinarietat dels equips ha estat un dels aspectes destacats per la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, durant el lliurament de premis, en el que ha sigut el seu primer acte com a rectora en ADEIT. Així mateix, ha posat l’accent en la capacitat d’aquest programa per «posar de manifest la capacitat de la Universitat de València per transferir coneixement» així com la del professorat per «motivar als estudiants des de les aules».

Un projecte de referència
MOTIVEM ha anat creixent any a any i s’ha convertit en un projecte de referència tant per a altres universitats espanyoles com en l’àmbit internacional, ha subratllat la rectora, qui ha estat al capdavant d’aquest programa des dels seus inicis.

A més, en el lliurament de diplomes i en la clausura d’aquesta edició de MOTIVEM, han participat el secretari autonòmic d’Educació i Investigació de la Generalitat Valenciana, Miguel Soler; el director general d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, Francisco Álvarez; el director del Centre d’Institucions de Caixabank a la Comunitat Valenciana, Fernando Corell; el president de ADEIT, Juan Manuel Pérez Mira; i el president de la Càtedra de Cultura Empresarial, Carlos Pascual; així com la vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius, Adela Valero, que és la nova directora del programa MOTIVEM. 

Més información de MOTIVEM 2018

Notícia publicada: 3/05/2018