Inici / Notícies
NOTíCIES

El programa Mentores formarà en gestió empresarial a 18 projectes enguany

La sisena edició del programa de la Càtedra de Cultura Empresarial Mentors per a emprenedors universitaris ja està en marxa. Enguany, la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València ha ampliat la quantitat de mentors que podien inscriure’s en el programa, així com els continguts formatius. L’alumnat, que va presentar els seus projectes el passat mes de novembre, tindrà així l’oportunitat d’aprendre del empresariat valencià.

Trenta mentors, el doble que en l’edició de 2017, seran els encarregats d’ajudar en els 18 projectes dels estudiants. El nombre de matèries també s’incrementa, ja que als ja habituals se sumen cinc noves com són l’ús de dades, la transformació digital o la RSC, entre altres, la qual cosa fa que aquestes augmenten fins a arribar a ser 19. Per açò, el programa allarga la seua durada fins al 28 de juny.

L’acte, que es va realitzar en la seu de ADEIT, va comptar amb la presència de Juan Manuel Pérez-Mira, president de la Fundació Universitat-Empresa de València; Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València; Carlos Pascual, president de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València i Vicente Ruiz, vicepresident de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València i també mentor del programa.

Aquest curs va sorgir en 2013 per a ajudar des de l’àmbit empresarial a aquells projectes emprenedors que anaven sorgint de les diferents activitats de la Càtedra de Cultura Empresarial. En aquestes sis edicions s’han mentorizat un total de 110 projectes de la mà de 40 professionals de l’empresa que, a través de la seua experiència i de sessions de treball, han proporcionat suport al estudiantat que volia crear la seua pròpia empresa.

Notícia publicada: 09/01/2018