Inici / Notícies
NOTíCIES

Naix un programa únic en el qual reconeguts empresaris ‘mentoritzaran’ projectes emprenedors

Presentación Programa Mentores para Emprendedores Universitarios en ADEITLa Universitat de València , a través de la seua Càtedra de Cultura Empresarial, posa en marxa un nou programa a través del qual 10 experimentats empresaris valencians faran de mentors amb 18 emprenedors que ja tenen en marxa la seua empresa.

El principal objectiu de Mentors per a Emprenedors Universitaris, que es realitzarà en ADEIT, és que els empresaris aporten la seua experiència i el seu coneixement, de forma desinteressada, als joves emprenedors, que han obtingut formació en la Càtedra de Cultura Empresarial, perquè puguen rebre un assessorament professional i personal i plantejar-se així noves vies de creixement incrementant les seues possibilitats d’èxit empresarial.

Així ho va explicar el director general de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, Vicente Ruiz, durant la presentació del programa als empresaris que faran de mentors, qui, a més, va afegir que aquest assessorament és una tasca «molt gratificant» per al mentor perquè «oferirà el seu temps amb l’únic benefici de poder assessorar i orientar a emprenedors contribuint a la societat».

Entre els mentors es troba Javier Garín (economista), Vicente Ruiz (RNB Cosméticos), Josep Vicent Mascarell (Baleària), Mariano García (Banif), Francisco Javier Quiles (Consum), José Adolfo Vedri (Engloba), Manuel Pérez Alonso (Imegen), Pedro Alonso (Banc de Madrid), Miguel Valldecabres (economista) i Pablo Ramiro (Gandía Blasco).

Noves vies de creixement per als emprenedors de la Universitat
Mitjançant reunions quinzenals, el mentor orientarà a l’emprenedor en les àrees que decidisquen potenciar estudiant noves vies de creixement i ampliant la seua xarxa de contactes. Aquests beneficis són «claus» per als emprenedors, segons va explicar Javier Garín, responsable del programa, ja que «comptaran amb un suport d’orientació empresarial, de la mà d’empresaris amb llarga trajectòria, mitjançant el qual se sentiran recolzats».