Inici / Notícies
NOTíCIES

Educació sexual des de la perspectiva sanitària, en el centre d’un màster de la Universitat

Quina és l’edat ideal per a començar a tindre relacions sexuals? Pot variar l’orientació sexual amb l’edat? És normal que tindre fantasies sexuals genere malestar? El diari El País publicava recentment un article en el qual s’indicava que aquestes eren algunes dels dubtes que es repetien amb més freqüència en les consultes dels professionals de la sexologia clínica.

En aquest sentit, la formació és, una vegada més, un aliat en l’especialització de cara a garantir una capacitació concorde a les exigències del mercat laboral.

La Universitat de València compta amb formació de postgrau específica en aquesta matèria, el Màster Propi en Sexologia Clínia. Aquesta especialitat té una orientació clarament multidisciplinària, amb la voluntat de formar perfils polivalents procedents de la psicologia, la medicina, la psiquiatria i altres àrees vinculades a la salut. Aquest curs acadèmic aquest màster presenta la seua quarta edició, renova el seu format íntegrament online, i en ell s’abordaran temes com el procés de construcció de la identitat sexual, la intervenció del procés de socialització, el disseny metodològic de la sexologia clínica i l’educació o els principals enfocaments en una teràpia sexual.

Més informació: Màster Propi en Sexologia Clínia de la Universitat de València

YouTube Preview Image

Notícia publicada: 22/11/2019