Inici / Notícies
NOTíCIES

Finances, banca i comptabilitat, tres dels màsters amb més trajectòria de la Universitat

Les finances, la banca i la comptabilitat són les temàtiques dels tres màsters amb més trajectòria de la Universitat de València en els àmbits jurídic i econòmic.

Al capdavant en nombre d’edicions se situa el Màster de Gestió Bancària que, organitzat pel departament d’Economia Financera i Actuarial de la Universitat de València, celebrarà la seua vintè sisena edició, sota la direcció de Francisco José Climent. Aquest màster, que va celebrar els seus 25 anys coincidint amb l’aniversari d’ADEIT, ha format a més de 500 professionals que hui ocupen llocs de responsabilitat en les principals entitats de crèdit.

Del Departament de Dret Financer i Història del Dret de la Universitat de València i de l’Institut d’Estudis Fiscals del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques depèn el segon màster amb major trajectòria de la Universitat. El Màster Financer i Tributari-Assessoria Fiscal, homologat per Associació Espanyola d’Assessors Fiscals, celebrarà la seua vintè tercera edició. Sota la direcció de Juan Martín Queralt, aquest màster prepara per a exercir en l’àmbit de l’assessoria fiscal i, al mateix temps, ofereix els coneixements necessaris per a començar a preparar les oposicions al Cos d’Inspecció de la Hisenda Pública.

Aquests tres màsters, que encara tenen la matrícula oberta, es desenvoluparan entre octubre i juny.

Finalment, entre els màsters amb més trajectòria, se situa també el Màster en Control de Gestió i Finances, patrocinat per l’Autoritat Portuària de València i dirigit pel professor del Departament de Comptabilitat de la Universitat de València Vicente Ripoll. Aquest màster, marcat pel seu alt caràcter pràctic, ofereix continguts actualitzats i eines de gestió en situacions pràctiques de la realitat empresarial.

Aquests tres màsters, que encara tenen la matrícula oberta, es desenvoluparan entre octubre i juny.

Màsters amb trajectòria en l’àrea de Psicologia
Per altra banda, l’àrea de Psicologia és altra de les que agrupa a postgraus de llarga durada. El Màster en Psicologia Clínica i Salut: Estratègies Actuals d’Intervenció, dirigit per la catedràtica del Departament de Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics de la Universitat de València, MªPilar Barreto, i pel psicòleg clínic, José Gil, començarà el pròxim mes de novembre la seua  dècima novena edició. Per altra banda, el Màster en Intervenció de les Dificultats de l’Aprenentatge portarà a terme entre octubre i maig la seua dècima vuitena edició, sota la direcció de la catedràtica del Departament de Psicologia Evolutiva i de l’Educació, Ana Miranda, i de la psicòloga de l’Hospital La Fe, MªBelén Roselló.

Més informació:
http://postgrado.adeit-uv.es/ca-valencia/index.htm

Notícia publicada: 2/10/2013