Inici / Notícies
NOTíCIES

Aprendre a conèixer-nos millor, clau per a liderar equips competents i amb talent

El Màster en Gestió del Talent, únic a Espanya, és la versió més actual i potent del desenvolupament humà en les empreses.
Roberto Luna, catedràtic de la Universitat de València
Amb l’objectiu d’aprendre a conèixer-nos millor a nosaltres mateixos i als altres per a gestionar amb talent equips empresarials i capdavanters, s’obre una nova edició del Màster en Gestió del Talent de la Universitat de València. Com a novetat, els alumnes del màster tindran l’oportunitat de visitar Atapuerca de la mà del Premi al Millor Científic Nacional 2012 Juan Luis Arsuaga. Com explica el director del màster i catedràtic de la Facultat d’Economia, Roberto Luna, a través d’una formació completament vivencial i experiencial, aquest màster «representa el present i futur en l’adreça dels Recursos Humans, el que marca una clara diferència en l’alumne i professional que es forma amb aquest màster».

Aquest màster, únic a nivell nacional, se centra en l’adreça i desenvolupament de persones, com indica Luna, la versió més actual i potent del desenvolupament del potencial humà en les empreses. Només en Estats Units, el 80 per cent de les empreses utilitzen sistemes de gestió de competència i de gestió del talent, mentre que a Espanya és un 20 per cent, remarca el catedràtic Luna.

Intel•ligència emocional i coaching d’èxit
En les sessions del màster, a més de realitzar-se simulacions, role-playing o anàlisis de casos pràctics, també es porten a terme cinc activitats de outdoor training en cap de setmana en hotels rurals o monestirs en les quals es treballen àrees fonamentals com el treball en equip, la comunicació i l’espontaneïtat, la intel•ligència emocional o el coaching de l’èxit. En aquest sentit, com afirma Luna, el professional aprèn les eines de gestió per competències per a establir indicadors en la gestió del talent i en les estratègies de desenvolupament professional.

A més, els alumnes que realitzin aquest màster, la preinscripció del qual està oberta, tenen l’oportunitat de rebre dos processos de coaching executiu, uneixo al començar el màster i altre al final per a afavorir l’ajustament amb el mercat laboral. Aquests processos s’amiden amb eines d’adreça d’equips com el 360º del Bodhi-22 o en Belbin d’equips.

Més informació i preinscripció en:
info@mastergesta.es
Màster en Gestió de Talent

Notícia publicada: 11/10/2013