Inici / Notícies
NOTíCIES

L’estudi dels assajos clínics centra un nou màster online de la Universitat

«En els últims anys, la indústria farmacèutica ha emprat a prop de 5.000 treballadors en tasques de R+D, en la seua majoria el 80 per cent llicenciats i doctors», apunta Isabel Catoira, infermera coordinadora d’assajos clínics de l’Hospital Clínic de València i professora del Màster en Assajos Clínics de la Universitat de València, que presenta enguany la seua segona edició.

De caràcter online, aquesta formació específica de postgrau, única a nivell nacional, persegueix formar a professionals que contribuïsquen a la generació de polítiques i plans d’acció sobre regulació, fiscalització i realització de recerca clínica i farmacològica. L’objectiu, que dits professionals «puguen promoure l’abordatge de problemes socials vinculats amb l’ètica en el marc legal i la qualitat en la recerca clínica i farmacològica», assenyala Catoira.

Parlem amb ella i amb Patricia Martínez, també infermera de l’Hospital Clínic de València i professora del màster: «Aquest màster fonamentalment consisteix en el desenvolupament d’un assaig clínic en un centre: figures que participen, processos que se segueixen… i va dirigit a persones amb formació en Ciències de la Salut».

Màster en Assajos Clínics de la Universitat de València
Notícia publicada: 22/09/2015