Inici / Notícies
NOTíCIES

El Màster en Auditoria de la Universitat, reconegut amb una acreditació internacional

El Accreditation Council for Business School and Programs d’Estats Units ha distingit al Màster en Auditoria Integral i Control de Gestió de la Universitat de València amb una acreditació internacional. Aquest guardó suposa un reconeixement a la qualitat d’aquesta formació de postgrau, que és impartida en règim de doble titulació per la Universitat APEC de Santo Domingo (República Dominicana) i la Universitat de València. La comissió que atorga aquest reconeixement ha avaluat els diversos programes impartits en la Universitat APEC, com el d’administració, comptabilitat, adreça financera, màrqueting, productivitat i adreça de recursos humans, entre altres, avalant la seua qualitat amb la concessió d’aquesta acreditació.

«Els escàndols financers protagonitzats per grans corporacions en els últims anys, tant a Estats Units com a Europa, són un clar exemple de la necessitat de millorar i ampliar el control de la gestió empresarial», apunta el director del màster i professor de la Facultat d’Economia de la Universitat de València Rafael Molina. En aquest sentit, aquesta formació de postgrau té com a objectiu principal la formació de professionals d’alt nivell per a les tasques de responsabilitat en tots els camps relacionats amb l’auditoria i el control de la gestió empresarial. La comptabilitat financera avançada, la recerca comptable, l’auditoria forense, interna o financera són alguns dels programes que donen forma a aquest màster de dos anys de durada.

Aquest curs 2013/2014, el màster presentava la seua cinquena edició amb una clara vocació d’especialització i professionalització. Les principals signatures internacionals d’auditoria espanyoles, com KPMG o BDO, entre altres, ofereixen als estudiants d’aquest màster la possibilitat de realitzar pràctiques professionals en les seues seus.

Més informació:
Màster en Auditoria Integral i Control de Gestió de la Universitat de València 

Notícia publicada: 15/01/2014