Inici / Notícies
NOTíCIES

Les últimes novetats en S/4 Hana Finance en el Màster SAP en Controlling i Financials de la UV

Certificació en Controller per la Universitat de València i en Consultor SAP en el mòdul de Controlling; inserció en projectes reals durant les pràctiques; coneixement pràctic de la mà de l’empresa de consultoria Grupo Sothis. Aquestes són algunes de les oportunitats que ofereix el Màster Propi SAP en Controlling i Financials de la Universitat de València que començarà el proper mes d’octubre.

«Formem en la part de Controlling ja que hui dia és una de les professions que més es demanda», conta Vicente Ripoll, codirector del curs i professor del departament de Comptabilitat de la Universitat de València. Mercedes Barrachina, codirectora del màster, explica que el curs està orientat fonamentalment a la part pràctica el que comporta la inserció en projectes reals gràcies a la col·laboració del Grupo Sothis, tot això «sense deixar de costat la part teòrica».

Així mateix, el màster compta amb les últimes novetats que s’han desenvolupat en el sector del Controlling pel que inclou formació en S/4 Hana Finance and Controlling. «Aquesta nova eina s’ha reinventat comercialitzant un nou producte la base del qual és una nova plataforma digital que ha simplificat els processos, és més senzilla i més àgil», compte Federico Terrés, responsable de l’àrea de Finances i costos del Grup Sothis.

YouTube Preview Image

Més informació: Màster Propi SAP S/4 Hana Finance and Controlling

Notícia publicada: 21/04/2017