Inici / Notícies
NOTíCIES

Vols treballar a Europa? EURES ofereix una xarrada sobre com fer-ho el pròxim 28 de gener

Com puc homologar els meus títols universitaris, he de tramitar o no un permís de residència, quin és el funcionament de les cotitzacions a l’estranger, quins impostos he de pagar. Aquestes són algunes de les preguntes que sorgeixen quan et planteges marxar-te a treballar fora del teu país d’origen. En la Comunitat Valenciana, la Xarxa EURES (Serveis Europeus d’Ocupació) es converteix en el pont per a aprendre a gestionar-ho.

La Xarxa Eures orientarà als qui assistisquen amb informació sobre les condicions de vida i de treball en els diferents estats europeus, així com sobre la fiscalitat, les pensions, l’assegurança de malaltia i la seguretat social

Conscients de la quantitat de joves que decideixen marxar-se fora d’Espanya per a cercar treball, la Xarxa Eures oferirà una sessió en la Fundació ADEIT dilluns que ve 28 de gener a les 12.30 hores on tractarà d’orientar als qui assistisquen amb informació sobre les condicions de vida i de treball en els diferents estats europeus, així com sobre la fiscalitat, les pensions, l’assegurança de malaltia i la seguretat social.

La Xarxa EURES també explicarà l’assistència que presta per a la contractació, la formació lingüística i el suport a la integració al país de destinació. La sessió està dirigida a persones titulades de la Universitat de València que vulguen desenvolupar la seua activitat laboral a Europa.

Per a vindre, has d’inscriure’t en: Dilluns amb Ocupació

Notícia publicada: 09/01/2018