Inici / Notícies
NOTíCIES

Les pràctiques i els màsters, els temes amb més clics per les suscripcions en valencià

Notícies recopila cada setmana notícies de les principals àrees d’activitat de ADEIT: formació de postgrau, pràctiques en empresa, empleabilidad, e-learning, Càtedra de Cultura Empresarial i Congressos i organització d’activitats, entre unes altres. Des del departament de Comunicació de ADEIT i amb motiu del número 500 de NOTÍCIES hem fet una anàlisi de quins han sigut les informacions més llegides durant el passat any entre el públic que rep NOTÍCIES en valencià.

En primer lloc, la notícia més llegida està dins de Notícies 479 i està directament relacionada amb pràctiques en empreses. El passat mes de setembre publicàvem en Notícies 479 l’oferta de pràctiques que anualment brinda el Ministeri d’Afers Exteriors en les Representacions Permanents d’Espanya en l’exterior així com en ambaixades i consolats. Una oportunitat per a completar la formació d’estudiants universitaris i viure tota una experiència.

La segona notícia més llegida de tots els butlletins d’ADEIT publicats en valencià en 2016 està relacionada també amb la mateixa àrea d’activitat que la primera: les pràctiques en empresa. La informació va formar part del Notícies 454, del 18 al 24 de gener de 2016, i en ella s’indicava que els estudiants de la Universitat de València podrien realitzar pràctiques formatives remunerades un any més gràcies al conveni renovat entre la Diputació de València, la Universitat de València i ADEIT. La Diputació de València va finançar per cada estudiant un import màxim de 300 euros mensuals més la Seguretat Social en concepte d’ajuda d’estudis per una pràctica de 3 mesos o 300 hores.

L’últim lloc de la classificació correspon a la notícia publicada el passat 4 d’agost en Notícies 478 sobre el Màster en Neurofelicidad. La peça central d’aquesta notícia era un vídeo al qual la directora i catedràtica de Psicobiología de la Universitat de València, Manuela Martínez, explicava que «ser feliç té una explicació científica i el cervell pot donar-nos totes les claus» .

Noticia publicada: 10/03/2017