Inici / Notícies
NOTíCIES

Un taller pràctic forma al professorat universitari en creativitat i treball en equip

Formar al professorat universitari per a despertar la creativitat en el seu alumnat és l’objectiu del curs MOTIVEM la creativitat en equip, que s’imparteix aquesta setmana en els tres campus de la Universitat de València.

Analitzar els mites relacionats amb la creativitat, repassar les habilitats, actituds i estratègies que encenen aquesta important competència, aprendre com promoure-la entre els estudiants i reflexionar sobre la seua importància en el treball en equip són els objectius d’aquest curs, que organitza MOTIVEM.

Durant el curs, es repassen les habilitats, actituds i estratègies que desperten la creativitat

El curs és a càrrec de Lilian Dabdoub, directora de Desenvolupament Acadèmic en la Universitat Llatinoamericana a Mèxic, psicòloga educativa, màster en creativitat aplicada total i doctora per l’Institut d’Educació de l’University College de Londres (UCL). Durant la seua àmplia trajectòria professional, ha col·laborat en el disseny, implantació i seguiment de projectes educatius innovadors i impartit formació docent en temes vinculats amb el desenvolupament de la creativitat.

La Facultat de Dret, al campus de Tarongers, l’Aulari Interfacultativo del campus de Burjassot-Paterna i la Facultat de Geografia i Història, al campus de Blasco Ibáñez, són els tres espais on es desenvolupen els cursos.

L’escolta activa i la curiositat són dues dels aspectes que, sota l’opinió de Dabdoub, faciliten la creativitat mentre que, per contra, recomana al professorat no realitzar juicos impulsius ni ridiculitzar idees quan despertar la creativitat de l’alumnat és el principal objectiu.

Notícia publicada: 1/10/2019