Inici / Notícies
NOTíCIES

Les I Jornades Dona i Esport premiaran amb 1.500 euros al millor projecte d’igualtat

Promoure i premiar la iniciativa innovadora de projectes que fomenten l’activitat de la dona a l’esport per a poder ampliar la seua visibilitat i avançar cap a la igualtat de gèneres. Aquest és el principal objectiu del Premi Delikia que es lliurarà durant les I Jornades Dona i Esport del pròxim mes de maig.

Poden presentar projectes tant persones com clubs així com entitats i institucions esportives, empreses i professionals del sector esportiu abans del 10 d’abril
El projecte triat rebrà 1.500 euros. Els projectes els poden presentar tant persones com a clubs, així com entitats i institucions esportives, empreses i professionals del sector esportiu dins del termini de presentació de projectes que acaba el 10 d’abril. De tots ells es triaran quatre que, posteriorment, es presentaran en una sessió durant les jornades.

El jurat estarà format per sis persones: dos representants de la Universitat de València, una de la Direcció general de la Generalitat Valenciana, una de la Diputació de València, una altra de la FDM de València i també hi haurà un representant per part de Delikia.

Jornades Dona i Esport
Les I Jornades Deporte i Dona, que se celebraran els dies 10 i 11 de maig a la Fundació ADEIT, representen «una iniciativa més de quantes es realitzen per a donar visibilitat als problemes associats a la falta d’equitat i igualtat que existeixen en la societat entre homes i dones», explica Pepe Campos, director del Servei d’Educació Física i Esport de la Universitat de València i president del comitè organitzador de les jornades. Per això, aquest fòrum de discussió obert aprofundirà en l’anàlisi de la realitat actual i els seus límits, però també en les seues possibilitats de futur. Tot això, a través de les trajectòries i històries de vida de les esportistes i les opinions dels principals agents que operen en aquest context.

Bases Premi Delikia

Més informació i inscripció: I Jornades Dona i Esport

Notícia publicada: 27/02/2018