Inici / Notícies
NOTíCIES

Infertilitat i reproducció assistida des d’una perspectiva multidimensional de la mà de l’IVI

La relació entre infertilitat i obesitat, com funciona un laboratori genètic implantacional o les repercussions psicològiques de la donació i la recepció són alguns dels temes que s’abordaran en la jornada d’Infertilitat i Reproducció Assistida des d’una perspectiva multidisciplinària. Unes jornades que acolliràn la Clínica IVI i la Fundació Universitat-Empresa els pròxims 26 i 27 de febrer, respectivament, celebrades en el marc del Màster en Infertilitat: Aspecte Psicosocials, Metges i Legals de la Universitat de València.

Diferents professionals relacionats amb l’àmbit de la medicina ginecològica, l’andrologia, la psicologia i la infermeria es donaran cita en aquesta trobada, que comptarà amb la intervenció del catedràtic de la Universitat de València i copresident de l’Institut Valencià d’Infertilitat (IVI), José Remohí, en la inauguració d’aquestes jornades.

Durant dos dies s’exposaran els avanços i les qüestions més noves a nivell científic-mèdic així com les repercussions psicosocials que comporta estar immers en aquest procés. Professionals de reconegut prestigi en l’àmbit de la ginecologia centraran les seues intervencions en sessions multidisciplinàries que s’aproximaran a temes capdavanters com les malformacions uterines en infertilitat, el transplant d’úter i els programes de preservació de fertilitat o el càncer i fallada ovàrica precoç.

Més informació:

Notícia publicada: 04/02/2016