Inici / Notícies
NOTíCIES

Els nous reptes del dret esportiu, a debat en unes jornades a la Facultat de Dret

Els traspassos en l’àmbit del futbol; el dopatge institucionalitzat a Rússia; el règim disciplinari en l’àmbit del tennis o la gestió actual dels drets audiovisuals. Aquests, entre molts uns altres, seran els temes que es tractaran en unes jornades que se celebraran el proper mes de maig en el marc del Màster de Dret Esportiu de la Universitat de València.

Les jornades tindran lloc en el saló de graus de la Facultat de Dret de la Universitat de València durant els propers 4 i 5 de maig

Els nous reptes del Dret Esportiu és el títol sota el qual s’organitzen unes jornades relacionades directament amb l’àmbit jurídic de l’esport en general i del futbol i el tennis en particular. Els ponents tractaran tant els temes ja esmentats així com la responsabilitat civil, els processos electorals federatius, els drets d’imatge i la fiscalitat. 

Aquesta trobada tindrà lloc el 4 i el 5 de maig i aglutinarà a diferents professionals de l’àmbit del dret esportiu com són Remei Roqueta, catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de València i codirectora del Màster en Dret Esportiu; Rafael Verdera Server, catedràtic de Dret Civil de la Universitat de València; Alberto Palomar, codirector del Màster en Dret Esportiu i magistrat del Contenciós-Administratiu; Gemma Sala, lletrada del Tribunal Constitucional, entre d’altres. Les jornades tindran lloc en el saló de graus de la Facultat de Dret de la Universitat de València.

Màster Dret Esportiu

Informació i inscripció a: mgines@uv.es

Notícia publicada: 03/03/2017