Inici / Notícies
NOTíCIES

El Mapa del Talent a Espanya 2019, en una jornada organitzada per ADEIT i COTEC

Analitzar i comparar la capacitat d’atraure i retindre talent de les 17 comunitats autònomes espanyoles: aquest és l’objectiu de l’informe Mapa del talent a Espanya 2019, elaborat per l’IVIE, que es presentarà en ADEIT el pròxim dijous. 

COTEC va encarregar a l’IVIE l’elaboració d’aquest informe, pioner en l’àmbit nacional, en el qual Matilde Mas i Javier Quesada, professors investigadors de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (Ivie) i catedràtics d’Anàlisi Econòmica de la Universitat de València i Fernando Pascual, investigador de l’IVIE, són els investigadors que signen l’estudi.

La Fundació COTEC per a la innovació és una organització privada sense ànim de lucre amb la missió de promoure la innovació com a motor de desenvolupament econòmic i social. ADEIT forma part del seu patronat. En aqueix sentit, la seua pertinença a COTEC permet projectar les iniciatives desenvolupades en matèria d’innovació així com ampliar les àrees d’interés per a les empreses en tot el referent a la innovació.

Informació i inscripcions: https://bit.ly/2HZTJ4R

Notícia publicada: 17/06/2019