Inici / Notícies
NOTíCIES

Logística i gestió en la cadena de subministrament, temes d’una jornada gratuïta en ADEIT

La importància de la logística i la gestió de la cadena de subministrament i les seues principals innovacions es presentaran el pròxim 25 de setembre a les 17.30 hores en la seu d’ADEIT. Serà en una jornada gratuïta en la qual es comptarà amb experts de les principals empreses i entitats de subministrament i logística de la Comunitat Valenciana, com Dulcesol, l’Autoritat Portuària de València o el Grup AZA i DHL València.

En l’actualitat, la logística integral obri un camp d’oportunitats professionals i laborals
Durant la jornada es presentaran les principals innovacions per a la gestió logística i s’exposaran les principals necessitats de formació d’especialistes en logística integral, un camp que, com explica el catedràtic d’Organització d’empreses de la Universitat de València, César Camisón, que també participarà en les jornades, presenta oportunitats professionals i laborals en l’actualitat.

Màster en Direcció Logística Integral
Aquesta jornada s’emmarca dins del Màster en Direcció Logística Integral de la Univeristat de València. Un màster on-line que comença la seua primera edició en aquest curs acadèmic i que es dividirà en sis blocs en els quals s’aprofundirà en la logística del transport i la distribució, la gestió de compres i planificació de la producció, el comerç exterior, la gestió i disseny de magatzems i la gestió directiva i financera en l’àrea de la logística.

Inscripció a la jornada en el correu: marian.conca@uv.es

Més informació sobre el Màster en Direcció Logística Integral

Notícia publicada: 18/09/2014