Inici / Notícies
NOTíCIES

Una jornada gratuïta exposarà com les noves tecnologies transformen la investigació policial

Durant tres dies, els membres del cos Nacional de Policia i els alumnes de Dret, Criminologia i Química Forense de la Universitat de València tindran l’oportunitat de comprovar com les noves tecnologies transformen la investigació policial actual per a ajudar a perseguir delictes. Serà en les Jornades sobre Ciència i Tecnologia Policial que es realitzaran del 13 al 15 de novembre en el Saló d’Actes de la Biblioteca Gregorio Maians de la Facultat de Dret de la Universitat de València.

Les jornades, reconegudes amb un crèdit de lliure opció per la Universitat de València, es dividiran en tres blocs: delictes tecnològics, ciència policial i tecnologia policial
L’ús d’aquestes noves tecnologies, com expliquen els directors de les jornades, l’inspector cap responsable de formació del CNP de València, José Luis Ramírez, i la professora del Departament de Dret Penal de la Universitat de València, Margarita Roig, han transformat la investigació policial en la persecució del delicte.

Les jornades, gestionades per ADEIT i reconegudes amb un crèdit de lliure opció per la Universitat de València, es dividiran en tres blocs: delictes tecnològics, ciència policial i tecnologia policial. En aquests blocs, participaran experts del Grup d’Investigació de Delictes Tecnològics, d’Infografia Forense, de Fiscalia de Menors, d’Anàlisis de la Conducta, de Laboratoris Criminològics i professors de la Universitat de València.

Exposició sobre Tècniques d’Investigació Policial
A més, durant la celebració de les jornades es podrà visitar, en el vestíbul de la Facultat de Dret, l’Exposició sobre Tècniques d’Investigació Policial. Aquesta exposició mostra algunes de les tècniques d’investigació que els components del Cos Nacional de Policia, destinats en els diferents departaments de la Policia Científica, empren quotidianament per a assolir la identificació de la persona involucrada en un fet delictiu perquè amb les proves obtingudes i analitzades, el seu resultat puga ser determinant de la seua culpabilitat o innocència davant l’Autoritat Judicial.

Més informació i inscripció en:
http://congresos.adeituv.es/cienciapolicial/