Inici / Notícies
NOTíCIES

Emprendre en l’àrea de Farmàcia és possible a través d’una jornada de motivació empresarial

Els estudiants de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València tindran l’oportunitat d’acostar-se al món emprenedor a través d’una nova jornada de motivació empresarial. Organitzada per ADEIT i la Facultat de Farmàcia, en el marc de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, la jornada de motivació empresarial ‘Tu pots emprendre!’ es realitzarà el pròxim 28 d’octubre en el Saló de Graus d’aquesta facultat a les 9.30 hores.

Aquesta nova jornada de motivació empresarial es realitzarà en la Facultat de Farmàcia el 28 d’octubre
Durant aquesta jornada gratuïta, que conta amb el suport de ‘la Caixa’, titulats de la Universitat de València contaran la seua experiència en primera persona sobre l’engegada de la seua idea empresarial en l’àrea de ciències. A més, es presentaran les oportunitats existents en l’actualitat per a emprenedors.

Més de deu anys de jornades d’emprenedors en la Universitat de València
Amb deu anys de trajectòria, les jornades de motivació empresarial tenen com objectiu dar a conèixer iniciatives i projectes empresarials amb l’objectiu de desenvolupar l’esperit emprenedor en l’àmbit universitari, tenint com últim la generació de nous empresaris i professionals millor formats i tècnics emprenedors que impulsen nous projectes en les organitzacions. Fins al moment, s’han portat a terme diferents jornades en l’àrea de la cooperació i solidaritat, llenguatge i comunicació, alimentació i tecnologia o en la societat digital, entre unes altres.

La inscripció per a assistir a aquesta jornada, dirigida principalment a estudiantes d’últim curs de la titulació de Farmàcia, es pot realitzar en: http://www.adeituv.es/ca/emprendedores/jornadas-de-motivacion-empresarial/jornadafarmacia/

Notícia publicada: 10/10/2013