Inici / Notícies
NOTíCIES

«Les bones idees sorgeixen més que mai en moments difícils. No tot està inventat»

«Les bones idees sorgeixen més que mai en moments difícils. No tot està inventat». Aquesta va ser la màxima pronunciada per un dels emprenedors convidats a la jornada ‘Tu pots emprendre’, celebrada al Saló d’Actes de la Biblioteca Gregori Maians de la Universitat de València i organitzada per ADEIT a través de la Càtedra de Cultura Empresarial amb el finançament de la Caixa, que ha comptat amb l’assistència de 170 d’estudiants de primers cursos de la titulació d’Administració i Direcció d’Empreses.

Al llarg de la sessió, els estudiants han conegut de primera mà l’experiència de dos ex alumnes de la Facultat d’Economia que, després de finalitzar els seus estudis, van decidir apostar per la creació de la seua pròpia empresa. Sergio Saiz, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i soci fundador de Elephant&Castle vió en la importació de la telefonia xinesa de baix cost una oportunitat de negoci: «Heu d’assumir que al principi treballareu molt i cobrareu poc, però no hi ha gens comparable a treballar per al teu propi projecte», comentava amb els estudiants. D’altra banda Guillermo Linares, diplomat en Ciències Empresarials i soci fundador de Hidromiel VALKIRIA va destacar les sinergies derivades en posar en comú diferents branques de coneixement i va tractar de fer una crida a la creativitat dels alumnes: «No tot està inventat. De comunicar les vostres idees als altres obtindreu el millor feedback», apuntava.

En aquest sentit, tots dos van destacar la importància de l’ajuda del servei d’Ocupació Universitària i Creació d’empreses de ADEIT en la gestació dels seus projectes. També present en l’acte, el personal d’aquest Departament va explicar als assistents les diverses oportunitats que la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València posa a l’abast dels universitaris per a facilitar-los la creació d’empreses.

En la inauguració d’aquesta jornada van estar presents Vicent Soler i Marco, degà de la Facultat d’Economia, Vicente Ruiz, director general de la Càtedra de Cultura Empresarial, Salvador Sanchis, director d’Institucions de ‘la Caixa’ en Llevant i Murcia, i José Manuel Pastor, vicedegà de Pràctiques i Relacions amb l’Empresa i l’Economia de la Facultat de Economia.

Els assistents també han tingut l’oportunitat de conèixer l’experiència professional de Vicente Ruiz, president de RNB i director general de la Càtedra de Cultura Empresarial, que va oferir la conferència ‘Tu pots emprendre’, en la qual va animar als estudiants a iniciar-se en el emprenedoria com a camí en el qual gestar el seu futur professional.

Notícia publicada: 16/12/2013