Inici / Notícies
NOTíCIES

Oberta la inscripció de l’Escola MOTIVEM per al professorat

L’Escola d’Estiu MOTIVEM, per a la motivació del emprenedoria en l’aula, obri la inscripció de la seua setena edició. Promoguda per la Universitat de València, i la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT, compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i “la Caixa”.

Dirigida a docents universitaris de totes les àrees de coneixement així com al personal investigador amb inquietud de promoure l’esperit emprenedor entre els estudiants universitaris, aquesta nova edició de l’Escola d’Estiu MOTIVEM explorarà enfocaments nous i innovadors aplicables a l’educació universitària. També donarà a conéixer experiències emprenedores i permetrà als docents i investigadors participants posar en comú els seus interessos entorn de la promoció de l’esperit emprenedor a les aules.

En les sessions, que tenen un caràcter presencial, els professors participants en l’Escola d’Estiu disposaran de l’Aula Virtual d’ADEIT com a eina de suport durant el període formatiu. Els participants obtindran l’acreditació del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la Universitat de València.

Noticia publicada: 08/05/2015