Inici / Notícies
NOTíCIES

Oberta una nova edició del programa d’integració d’immigrants universitaris

Logo Integracion Inmigrantes ADEIT 2013Els estudiants de la Universitat de València procedents d’altres països interessats a aproximar-se sobre l’entorn socioeconòmic valencià i a adquirir coneixements sobre la generació d’idees i el desenvolupament de projectes empresarials poden presentar la seua preinscripció a una nova edició del Programa d’Integració Sociolaboral de Joves Universitaris Immigrants de la Universitat de València fins al pròxim 28 d’octubre.

Aquest programa, organitzat per ADEIT, celebrarà la seua sisena edició entre el 4 i el 29 de novembre. El curs, finançat per la Conselleria de Benestar Social i per la Fundació Bancaixa, és de caràcter gratuït.

Fins al 28 d’octubre romandrà oberta la preinscripció per a aquest curs de caràcter gratuït

Al llarg de les seues 60 hores de durada, es contempla tant formació on-line com sessions presencials, que tindran lloc en ADEIT i que inclouran conferències, una visita a Fira València coincidint amb el Dia de la Persona Emprenedora així com el treball en grups per al desenvolupament d’idees i de projectes professionals.

La Universitat de València, segons dades corresponents al curs 2011/12, conta amb 3.266 estudiants estrangers, el que representa un 7% del total d’estudiants. D’ells, el 5.2% procedeixen d’Europa i un 1.8% de la resta del món.

Presentació de sol•licituds

Notícia publicada: 8/10/2013