Inici / Notícies
NOTíCIES

ADEIT llança una nova edició del programa dirigit a la integració d’estudiants immigrants

Logo Integracion Inmigrantes ADEIT 2013El 7 per cent dels 44.654 estudiants de la Universitat de València en 2012/13 procedien d’altres països i, d’aquests, el 26 per cent eren de països no comunitaris. A aquest col·lectiu es dirigeix el Programa d’Integració Sociolaboral de Joves Universitaris Immigrants que ADEIT va engegar el curs 2008/2009 amb l’objectiu de facilitar la inserció dels estudiants procedents d’altres països, especialment, no comunitaris.

A través d’aquest programa gratuït, finançat per la Conselleria de Benestar Social de la Generalitat Valenciana, els universitaris estrangers tindran l’oportunitat de conèixer millor l’entorn sociolaboral valencià i, com a conseqüència, millorar les seues oportunitats per a incorporar-se al món professional, explica el director del Departament d’Ocupació, Germán Ferreiro.


A través d’aquest programa gratuït, els universitaris estrangers tindran l’oportunitat de conèixer millor l’entorn sociolaboral valencià
La pròxima sessió d’aquest programa, que combina formació online amb presencial, es desenvoluparà entre el 11 de novembre i el 5 de desembre. En total, 60 hores de formació, en les quals s’inclouen 18 hores presencials i 42 hores online. Durant la formació presencial, que tindrà lloc en la seu d’ADEIT, els estudiants tindran oportunitat de desenvolupar un projecte professional i de visitar a alguna empresa o entitat representativa en l’entorn socioeconòmic.

Serà la setena edició d’un programa que, fins al moment ha format a prop de 300 estudiants de 48 països distints.

La inscripció, que romandrà oberta fins a dimecres que ve, 5 d’octubre, ha de realitzar-se a través de la web.

Más informació i inscripcions en:
www.adeituv.es/immi

Notícia publicada: 28/10/2014.