Inici / Notícies
NOTíCIES

30 anys, 30 imatges per commemorar el trentè aniversari de la Fundació ADEIT

La Fundació ADEIT de la Universitat de València celebra els seus trenta anys d’història a través d’una exposició en la qual s’arrepleguen gràficament els seus principals programes i resultats. Des de 1987, any de creació de ADEIT, aquesta fundació de la Universitat de València treballa per a aproximar la Universitat al món de l’empresa i a la societat en general. Ho fa a través de diferents programes de formació, pràctiques i beques, entre uns altres.

Durant la inauguració de la mostra, a la qual han assistit les persones i empreses que formen part del Patronat de ADEIT, la rectora de la Universitat de València, M.Vicenta Mestre, ha subratllat el paper pioner de la Universitat de València en l’aproximació al seu entorn a través de la creació d’una entitat com ADEIT i ha subratllat la capacitat d’aquesta fundació per a seguir engegant nous programes. «Tenim en ADEIT un potencial molt important per a millorar la societat valenciana», ha dit.

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat València, Vicent Soler, que ha assistit a l’acte en representació del president de la Generalitat Valenciana, ha reconegut el paper de ADEIT no solament per a desenvolupar projectes sinó per a «crear cultura de col·laboració entre la Universitat i el món de l’empresa».

«Tenim en ADEIT un potencial molt important per a millorar la societat valenciana», va assenyalar la rectora de la Universitat de València, M.Vicenta Mestre

Per la seua banda, el president de ADEIT, Juan Manuel Pérez Mira, ha volgut agrair el respatler rebut durant aquests trenta anys tant per la Universitat de València com per les empreses que formen part del seu Patronat. Així mateix, ha subratllat l’important paper desenvolupat per les personalitats que li han antecedit en la presidència aquesta Fundació; Antonio Rico, Carlos Pascual, Manuel Broseta i Alfonso Maldonado.

La Fundació, en xifres
116.000 estudiants de postgrau, 170.000 pràctiques en 16.000 empreses, 24.000 congressistes en més de 200 congressos, 1.700 beques de formació professional pràctica, 7.500 persones orientades per a l’ocupació i l’autoocupació, més de 2.100 estudiants i 400 docents en MOTIVEM. Aquests són només alguns dels resultats del treball desenvolupat per la Fundació ADEIT en aquests 30 anys.

La mostra, que pot visitar-se en la planta baixa de la seu de ADEIT, estarà oberta al públic fins al pròxim mes de gener.

YouTube Preview Image

Notícia publicada: 06/09/2018