Inici / Notícies
NOTíCIES

La Guia de Postgrau 14/15 de la Universitat de València, aquesta setmana al carrer

Tota l’oferta de cursos de postgrau de la Universitat de València estarà disponible a través de la nova Guia aquesta setmana. Aquesta publicació arreplega en les seues pàgines els més de 400 cursos de postgrau i d’especialització que ofereix la Universitat de València per al pròxim curs acadèmic 2014/15.

Els postgraus s’agrupen per àrees i per tipus de curs. La Guia inclou tant l’oferta de màsters, diplomes i certificats propis de la Universitat de València com la de màsters oficials. Mentre que per a l’accés als cursos de postgrau propi i als màsters oficials és necessari comptar amb una titulació universitària, els cursos d’especialització poden realitzar-los professionals en actiu així com qualsevol persona que complisca amb els requisits d’accés a la Universitat.

La distribució de l’oferta dels cursos es realitza en nou grans àrees: Direcció i Gestió Empresarial; Jurídic i Social; Humanitats; Ciències de l’Educació; Psicologia; Seguretat i Medi ambient; Salut; Ciència i Tecnologia; i Activitat Física i Esport. Aquesta àmplia distribució dóna resposta a les necessitats de formació d’especialització actuals.

On aconseguir una guia
La Guia en suport paper pot trobar-se, a més d’en la seu d’ADEIT i en les facultats de la Universitat de València, en les biblioteques, col•legis majors, centres de la joventut i en altres centres de la Universitat de València, entre uns altres.

A més d’en la Guia, pot obtenir-se informació més detallada dels cursos en la pàgina web de postgrau de la Universitat de València.

Més informació:
http://postgrado.adeit-uv.es/ca-valencia/index.htm

Notícia publicada: 02/06/2014