Inici / Notícies
NOTíCIES

Tots els postgraus propis de la Universitat de València en la Guia de Postgrau 2019/20

Tota la informació dels 260 cursos de postgrau propi de la Universitat de València de totes les àrees de coneixement està recollida en una nova edició de la Guia de Postgrau 2019/20.

En ella es recull tota l’oferta de postgrau propi per al pròxim curs acadèmic de les següents àrees de coneixement: Direcció i Gestió Empresarial; Jurídica i Social; Psicologia; Salut; Ciències de l’Educació; Humanitats; Ciències i Tecnologia; Seguretat, Salut i Medi Ambient; i Activitat Física i Esport.

La Guia de Postgrau, de la qual s’han imprés 20.000 exemplars, està disponible en els tres campus de la Universitat -Burjassot, Blasco Ibáñez i Tarongers-, a més de les biblioteques, en les oficines del Servei Valencià d’Ocupació i Formació-Labora i, per descomptat, en la seu d’ADEIT.

El 20% d’aquests postgraus tenen més de 10 edicions i es consoliden com a referents formatius en la matèria. A més, un quart del total de cursos oferits són de primera edició i al voltant del 38% són estrictament en línia.

La preinscripció a algun d’aquests cursos podrà realitzar-se de manera presencial en la Fundació ADEIT situada en el centre de València així com de manera online a través de l’emplenament d’un formulari.

Més informació i inscripció:
https://postgrado.adeituv.es/

Notícia publicada: 13/05/2019