Inici / Notícies
NOTíCIES

(Castellano) La Fundación Repsol presenta en la ETSE el Fondo de Emprendedores

Promoure la innovació i el desenvolupament de projectes en el camp de l’eficiència energètica mitjançant un procés d’incubació empresarial és l’objectiu del Fondo de Emprendedores de la Fundación Repsol, presentat aquest matí en l’Escola Tècnica Superior d’Ingenyeria de la Universitat de València. Manuel Bravo, director d’energia i sostenibilitat de la Fundació Repsol, ha donat a conèixer aquesta iniciativa als professors, investigadors i emprenedors de la Universitat, «La participació ha anat en augment al llarg de les successives convocatòries. No obstant, el nombre de projectes presentats en l’àmbit universitari segueix sent baix», assenyalava.

El termini per a presentar les candidatures per a aquesta quarta edició finalitzarà el pròxim 15 de novembre
Aquest Fondo de Emprendedores, que presenta enguany la seua quarta edició, ofereix als projectes seleccionats assessorament, formació i suport econòmic durant un màxim de 24 mesos. La participació en aquest fons està restringida a microempreses, xicotetes i mitjanes empreses. Tal com ha assenyalat el director d’energia i sostenibilitat de la Fundación Repsol, Manuel Bravo, els projectes incubats s’emmarquen dins d’un ampli ventall d’àrees relacionades amb l’energia i la sostenibilitat com són la producció i generació d’energia renovable i no renovable, la recuperació d’energia, el seu transport, la il·luminació o bioenergia.
El Fondo de Emprendedores va nàixer el 13 de juliol de 2011 com el primer fons privat en el camp de l’eficiència energètica a Espanya. Al llarg de les tres edicions celebrades fins al moment han rebut un total d’1.634 propostes. De totes elles, 42 van passar a l’última fase, sent finalment 21 els projectes seleccionats per a començar el procés d’incubació empresarial i 6 les idees en fase de maduració.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins de l’estratègia del Grup Repsol de millora de la sostenibilitat dels models energètics actuals. El termini per a presentar les candidatures per a aquesta edició finalitzarà el pròxim 15 de novembre.

YouTube Preview Image

Més informació:
Fondo de Emprendedores de la Fundación Repsol 
Bases de la IV convocatoria del Fondo de Emprenedores de la Fundación Repsol 

Notícia publicada: 07/11/2014