Inici / Notícies
NOTíCIES

¿Quins serveis pot oferir ADEIT al professorat?

ADEIT exerceix de vincle entre el professorat i el món empresarial. Però perquè aquesta unió es faça efectiva, des de la fundació es realitzen diferents activitats. Totes aquestes accions estan relacionades amb la formació i la innovació perquè el personal docent tinga l’oportunitat de transmetre el seu coneixement i el seu saber fer no solament a les empreses, sinó a la societat íntegrament.

Amb ADEIT tens l’oportunitat de realitzar un congrés –tant nacional com a internacional- amb tot l’assessorament i l’organització que això comporta. Així mateix, també pots llogar espais –aules, saló d’actes, terrassa…- per a la realització de qualsevol altra activitat com pot ser la docència del teu títol de postgrau propi en el qual també t’ajudem a la creació d’aquest i de la seua gestió.

Els títols de postgrau propis poden ser tant presencials com semipresencials i en linia. Aquests últims es realitzen gràcies a la nostra plataforma virtual que permet la comunicació entre l’alumnat mitjançant xats i la transferència de coneixement a través de videoconferències. 

El departament de pràctiques et facilitarà el conveni de pràctiques dins d’aqueix títol. I fins i tot pots participar en el Sistema per a l’Avaluació i Acreditació de Tutors i Tutores de Pràctiques Externes que va encaminat a millorar la qualitat de les tutories. El professorat també té l’oportunitat de participar en MOTIVEM on coordinarà equips multidisciplinaris –formats per alumnat de diferents graus- per a crear una idea creativa amb la qual competir en el programa.

La innovació és un altre dels pilars de la nostra fundació i es materialitza a través de programes com a Aula Oberta Innovació en l’Empresa on el professorat es converteix en l’altaveu de temes directament relacionats amb ella. Finalment, ADEIT ofereix un servei de formació contínua basat en la transferència del coneixement del personal investigador a les empreses.

Notícia publicada: 22/02/2018