Inici / Notícies
NOTíCIES

Tres consells per a sobreviure a Austràlia de la mà de Grow Pro Experience

«Austràlia no és el nou Londres». Així de rotund es mostra Goiko Peiró, fundador de Grow Pro Experience quan li preguntem sobre Austràlia i les seues possibilitats com a destinació per a estudiar o treballar. Peiró explica que per a viatjar a Austràlia existeixen unes «barreres d’entrada» que no hi ha en el Regne Unit –sense que el Brexit haja entrat en joc- com és el cost del bitllet de l’avió, el visat i la distància.

Grow Pro Experience és el resultat d’una actitud emprenedora per part dels seus fundadors així com de la seua capacitat de detectar una necessitat d’informació d’hispanoparlants a l’hora de treballar i estudiar en el país. Aquesta empresa s’encarrega d’assessorar i informar sobre les possibilitats reals d’estudi -tant d’anglès com de cursos específics relacionats amb la teua formació- a la persona interessada així com de la gestió i assessorament de les diferents operacions: segur mèdic, visat o allotjament, entre altres serveis. Una vegada arriba el ‘Grower’ a Austràlia, una persona de Grow Pro és qui li guia a l’hora d’adaptar-se a la seua nova vida.

Les ciutats més sol·licitades solen ser les grans urbs –Sydney i Melbourne- que ofereixen majors oportunitats de treball. Però Gro Pro Experience també opera en Brisbane, Gold Coast i Perth. Malgrat que el seu focus està principalment a Austràlia, Canadà, Estats Units i Nova Zelanda són ara també noves destinacions

Des de Grow Pro Experience, ens donen les tres claus fonamentals per a sobreviure a Austràlia:

YouTube Preview Image

Més informació: Grow Pro Experience

Notícia publicada: 20/02/2017