Inici / Notícies
NOTíCIES

Fins el 6 de juny, oberta la inscripció per a la V Escola d’Estiu per a professors

A través d’aquesta escola, els professors universitaris de qualsevol àrea de coneixement en les diferents sessions rebran la formació necessària per a estimular l’actitud emprenedora entre els seus estudiants

Fins el dijous que ve, 6 de juny, romandrà oberta la inscripció per a participar en la V Escola d’Estiu per a Professors Universitaris Motivadors de l’Esperit Emprenedor que ADEIT i la Universitat de València organitzan amb el suport de la Generalitat Valenciana i de Fundació Bancaixa.

A través d’aquesta escola, que es desenvoluparà entre l’1 i el 5 de juliol en ADEIT, els professors universitaris de qualsevol àrea de coneixement en les diferents sessions rebran la formació necessària per a estimular l’actitud emprenedora entre els seus estudiants.

Aquesta iniciativa, dirigida a professors universitaris, persegueix promoure una actitud més emprenedora entre els joves. Les cinc sessions, que es desenvoluparan en horari de matí i tindran un caràcter eminentment pràctic, dinàmic i participatiu, seran impartides tant per professors universitaris com per empresaris.

A més de les sessions presencials, els professors participants en l’Escola d’Estiu,  promoguda pel vicerectorat d’Ordenació Acadèmica i Professorat de la Universitat de València, disposaran de l’Aula Virtual d’ADEIT com eina de suport abans, durant i després de les diferents sessions.

En les quatre edicions celebrades fins al moment, han participat més d’un centenar de professors, de 21 universitats diferents com les de Cantàbria, Còrdova, l’Autònoma de Barcelona, Granada, Navarra, Jaén, País Basc o Valladolid, entre altres universitats espanyoles. Així mateix, han realitzat aquesta formació professors d’altres països procedents d’universitats mexicanes, brasileres i veneçolanes.

Notícia publicada: 29/05/2013