Inici / Notícies
NOTíCIES

121 equips competiran en la segona edició d’Idees MOTIVEM en equip en 2015

48 docents i 431 estudiants competiran per ser els guanyadors de la II edición d’Idees MOTIVEM en equip, un concurs organizat per la Universitat de València y su Fundació Universitat-Empresa ADEIT, amb el suport de la Generalitat Valenciana i ‘la Caixa’, dirigit a reconéixer la motivació de l’actitud emprenedora a l’aula. En concret, s’han presentat a aquesta segona edició 120 equipos, un 18 per cent més que en la seua primera edició.

Fins al 22 d’abril, els equips d’estudiants, coordinats pels seus docents, tindran de temps per donar forma a la idea emprenedora que presentaran a través de l’Aula Virtual d’ ADEIT. Els 48 professors coordinadors en aquesta edició dels premis han participat en alguna de les sis edicions de l’Escola d’Estiu per a Professors Motivadors de l’Esperit Emprenedor.

Respecte a les titulacions dels estudiants inscrits en aquesta segona edició, destaquen Psicologia, Química, Biologia, Física, Enfermería, Criminologia, Màster en Psicologia General Sanitària, Treball Social i ADE. No obstant això, entre els 120 equips, es troben estudiants de totes les àrees de coneixement de la Universitat.

Fins al 22 d’abril, els equips podran donar forma a les idees emprenedores que presentaran a través de l’Aula Virtual d’ ADEIT

Els deus equips finalistes es repartirán 16.000 euros en premis: 4.000 euros per al primer premi; 3.000 euros per al segon premi; 2.000 euros per al tercer i 1.000 euros per als set equips finalistes.

Després d’aquestes dues primeres edicions, els Premis MOTIVEM han reunit a més de 800 estudiants de la Universitat. A través d’aquestes iniciatives, la Universitat de València i la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT pretenen valorar el potencial, el talent i l’actitud emprenedora dels titulats, així com millorar la seua ocupabilitat.

Més informació:
II edició dels Premis MOTIVEM

Notícia publicada: 04/03/2015