Inici / Notícies
NOTíCIES

Un emprenedor que ha participat en MOTIVEM resulta guanyador de Yuzz en la Universitat

Sergio Pardo - CCEEl projecte UAVworks, promogut per Sergio Pardo, ha estat el guanyador del Centre YUZZ de la Universitat de València. Aquest emprenedor, que va formar part de l’equip guanyador de la primera edició d’Idees MOTIVEM en equip, ha centrat el seu projecte en la prestació de serveis aeris professionals mitjançant l’ús de drones de disseny propi, en els sectors de la inspecció industrial, l’agricultura de precisió i la producció audiovisual.

El jurat ha seleccionat aquest projecte com el millor del Centre YUZZ de la Universitat de València, en el qual 18 joves emprenedors han contat, durant els cinc mesos de durada del Programa YUZZ, amb un espai físic en la Universitat on desenvolupar la seua idea; amb una xarxa de més de 200 experts professionals a nivell local i nacional; formació empresarial; assessorament i ‘mentoring’; tutories personalitzades; i una plataforma de treball col•laboratiu en línia.

Els Premis MOTIVEM van ser «l’empenta inicial imprescindible» que necessita tot projecte en les etapes més primerenques.
El Programa YUZZ és una iniciativa promoguda pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) que conta amb el patrocini de Banc Santander, i amb la col•laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de suport als emprenedors universitaris.

De la Universitat de València a Silicon Valley
Sergio Pardo, juntament amb els altres 41 joves guanyadors dels centres YUZZ nacionals, visitarà Silicon Valley para conèixer de prop el major ecosistema de emprenedoria i innovació del món. Tots junts visitaran empreses de gran rellevància internacional, com Google, LinkedIn, Facebook o Hewlett Packard, i assistiran a conferències en prestigioses universitats, com Berkeley o Standford. Els responsables del projecte UAVworks, a més de Sergio Pardo, són Sandra Gil, Salva Puig i David Ortiz.

Reconegut pel seu talent emprenedor
No és el primer premi que arreplega Sergio Pardo, doncs el passat any també se li va reconèixer la seua labor emprenedora a ell i al seu equip The Flying Frames en la primera edició d’Idees MOTIVEM en equip. Una idea empresarial que oferia recursos i serveis audiovisuals centrats en el lloguer de multirrótores, drones pilotats mitjançant radiocontrol i altres solucions tecnològiques. 

Per a Sergio Pardo Idees MOTIVEM en equip ha suposat la «espenta inicial imprescindible» que necessita tot projecte en les etapes més primerenques. Com explica, «en ocasions alguns projectes s’enfonsen per poca convicció dels seus membres, i a voltes aquesta poca convicció sumada a poc feedback rebut sobre el projecte, o mancant xicotets finançaments en aqueixos moments, acaben obligant a un projecte a acabar».

Per a participar en Idees MOTIVEM en equip, una iniciativa de la Universitat de València i la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT, l’únic requisit és que el docent que coordine l’equip haja participat en alguna de les sis edicions de l’Escola MOTIVEM per al professorat, encara que també poden participar altres docents de la Universitat com a col·laboradors. El seu principal objectiu és que professors universitaris de qualsevol àrea de coneixement promoguen i fomenten l’actitud emprenedora entre l’alumnat.

Notícia publicada: 18/09/2015