Inici / Notícies
NOTíCIES

L’àrea de Gestió Empresarial, la més demandada i amb 50 títols propis de postgrau aquest any

Les titulacions afins a les àrees d’Economia van ser les més demandades pels ocupadors al llarg de 2016 segons dades de la Universitat de València. D’aquesta manera, Administració d’empreses-ADE, Internacional Business, els dobles graus en Turisme-ADE i ADE-Dret, Economia, i Finances i Comptabilitat, es converteixen en una opció molt atractiva per a l’estudiantat.

Aquest any, l’alumnat podrà escollir entre un total de 50 títols en l’àrea de Direcció i gestió Empresarial de postgraus propis de la Universitat de València: 18 d’ells a distància, 27 de forma presencial i tan sol 5 són semipresecials

De fet, molts decideixen continuar la seua formació a través d’una especialització major en aquesta mateixa àrea. Enguany, l’alumnat podrà escollir entre un total de 50 títols que són els que componen l’oferta de Direcció i Gestió Empresarial de postgraus propis de la Universitat de València. D’aquests 50, 18 d’ells es realitzen a distància, 27 de forma presencial i tan sol 5 són semipresencials. Un any més, el Màster en Gestió Bancària es consolida com una de les ofertes més longeves amb 30 edicions a les seues esquenes.

Dins d’aquesta àrea, tan sol 11 cursos són de primera edició. El Màster Propi en Adreça d’empreses (Professional) – MBA (Executive), l’Expert Universitari en Borses i Mercats Financers Espanyols, el Màster Propi en Màrqueting i Comunicació, el Diploma d’Especialització en Gestió Financera i Comptable de la Pime amb ERP i l’Expert Universitari en Comptabilitat, Facturació i Nòmines d’Ordinador són alguns exemples que es consoliden com a cursos de referència de més de 10 edicions.

Especialització en altres àrees
L’àrea Jurídica i Social, Humanitats, Ciències de l’Educació, Psicologia, Seguretat i Salut i Medi ambient, Salut, Ciències i Tecnologia i Activitat Física i Esport són les que componen tota l’oferta de l’oferta de títols propis enguany de la Universitat de València amb un total de 315 entre màsters, certificats, diplomes i títols d’expert.

Més informació: Guia de Postgrau 2017-18

Notícia publicada: 25/05/2017