Inici / Notícies
NOTíCIES

L’economia del comportament, tema central de la quarta Aula Oberta Innovació en l’Empresa

 «Els éssers humans no sempre són racionals». Eixe és el supòsit des del qual la matemàtica i doctora en economia per la Universitat de València i actualment directora del Laboratori d’Economia Experimental i del Comportament de la mateixa universitat (LINEEX), Penélope Hernández, partirà el pròxim dia 3 d’octubre, per a explicar els factors que influeixen en la presa de decisions de treballadors, consumidors i usuaris d’empreses o serveis.

La ponència, que tindrà lloc en l’hemicicle d’ADEIT a les 9:00h, està dirigida als membres del patronat de la Fundació Universitat-Empresa, així com a interessats en l’economia del comportament del món acadèmic i empresarial que cerquen una estratègia òptima per a estimular i manipular la presa de decisions. Els assistents podran conèixer com es dissenyen en el centre de referència a Europa en economia experimental les polítiques en situacions de segregació i integració, racionalitat limitada i autòmats finits, tenint en compte que «les persones actuem de forma emocional i il·lògica».

Innovació, experiments i persones serà el títol sota el qual Penélope Hernández oferirà la que es constitueix com la quarta sessió del programa Aula Oberta Innovació en l’Empresa, on a més de les bases de l’economia del comportament, explicarà com es dissenya en LINEEX una atmosfera òptima perquè l’impacte derive en la millor opció de compra.

Aula Oberta Innovació en l’Empresa

El programa Aula Oberta Innovació en l’Empresa consisteix en sessions matutines protagonitzades per experts en matèria d’innovació, dirigides als membres del patronat d’ADEIT i a personal acadèmic i del món de l’empresa. El programa cerca promoure la innovació en tots els àmbits socioeconòmics, així com divulgar experiències i convertir-se en un fòrum de debat de referència entre els assistents.

Més informació i inscripcions: Innovació, experiments i persones

Notícia publicada: 20/9/2017