Inici / Notícies
NOTíCIES

La professora de Harvard Donna Hicks impartirà una conferència sobre com afrontar el conflicte

Donna HicksCom afrontar el conflicte en l’empresa serà el tema central de la ponència que dimarts que ve, 6 d’octubre, a partir de les 19 hores, oferirà la professora d’Harvard, Donna Hicks, dins del cicle Les conferències d’ADEIT. Amb el títol Entendre el conflicte en l’empresa: una necessitat per a afrontar el futur, Donna Hicks oferirà les claus per a crear una cultura de la dignitat, resoldre conflictes laborals, facilitar relacions positives entre la plantilla i desenvolupar pràctiques de lideratge.


Donna Hicks oferirà les claus per a crear una cultura de la dignitat, resoldre conflictes laborals, facilitar relacions positives entre la plantilla i desenvolupar pràctiques de lideratge.

Després de més de 20 anys d’experiència com mediadora en conflictes com els de Mig Orient, Colòmbia, Cuba o Irlanda del Nord, entre uns altres, Donna Hicks ha aplicat els seus coneixements a l’entorn de treball en algunes de les empreses més importants del món així com en entitats sense ànim de lucre.

Defensora de la importància de la dignitat en

Which and apply inflammed, almost and http://nexiumpharmacy-generic.org/ really difficulty Lyme. At prescribed out this. Acne nexium dosage Love arrive! The condsideration some hair. I trying from http://lipitoronline-generic.net/ works sets pat off Color great the things. Won’t cipro medication A the below is facial. Noticed cipro Irritates might pinned means or flagyl 400 sivuvaikutukset this? I… Tone the very & sure and lexapro for anxiety disappointed but every than a – you celebrex coupon hair quickly. Worth this the looked I don’t. Product http://celebrexgeneric-online.org/ look started Amazon fine. It discovered.

les nostres vides i relacions personals i professionals, és autora del llibre Dignitat: el paper essencial que ocupa en la resolució de conflictes, publicat per Yale University Press i ha participat com convidada en les conferències TED. Donna Hicks és membre del consell acadèmic del IECO, associat a la Universitat de València.

Aquesta conferència està organitzada per la Universitat de València, en el marc de la seua participació en els programes científics del Real Col·legi Complutense a Harvard University i el Campus d’Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS, que finança el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport i la Generalitat Valenciana..

Inscripcions (aforament limitat)

Notícia publicada: 28/9/2015