Inici / Notícies
NOTíCIES

La neurobiologia de la violència, a estudi en un nou diploma de la Universitat de València

La violència humana està present en diferents situacions del nostre dia a dia. Per això, és necessària una intervenció per part de professionals que actuen, tant a nivell de la prevenció de la violència com el seu tractament i rehabilitació. Per aquest motiu la Universitat de València oferisca la primera edició del Diploma d’Especialització en Perfils Neurocriminològics.

És totalment necessària l’existència d’una formació específica sobre els aspectes biològics implicats en la conducta violenta i criminal.
Luis Moya
En l’actualitat, «existeix escassa formació universitària en l’àmbit de la neurobiologia de la violència», per la qual cosa és «totalment necessària l’existència d’una formació específica sobre els aspectes biològics implicats en la conducta violenta i criminal».

Així ho explica el director del diploma, el catedràtic de Psicobiologia de la Universitat de València, Luis Moya, que insisteix en la necessitat de comptar amb especialistes en perfils neurocriminològics formats en el coneixement de les causes de la violència des d’una perspectiva biopsicosocial. Aquests professionals «suposarien un gran benefici per a la societat ja que contribuirien a la disminució de la violència i la criminalitat», remarca Moya.

Aquest diploma, que s’imparteix on line, forma part del Màster Propi en Neurocriminologia de la Universitat de València. Està dirigit a especialistes en la salut com a psicologia, medicina, psiquiatria i infermeria; especialistes en ciències socials i jurídiques com a criminologia, dret, seguretat i treball social; així com en ciències de l’educació.

Més informació i inscripció:
Diploma d’Especialització en Perfils Neurocriminològics

Notícia publicada: 14/02/2020