Inici / Notícies
NOTíCIES

Abraham Boba i Ileana Cabra, en la 6ª edició del Diploma de Gestió de la Música

Alaska, Santi Balmes de Love of Lesbian, Ariel Rot, Loquillo, Xarop de bastó, Jorge Martí de l’Habitació Roja, Mikel de IZAL, aquests són alguns dels artistes que han participat en les diferents edicions del Diploma de Gestió Empresarial de la Música de la Universitat de València. «La gent que fa aquest màster té la grandíssima oportunitat de trobar aqueix tipus de dreceres que a voltes es necessiten per a poder saber moltes més coses abans de trobar-te-les ja que és un negoci molt apassionant però també molt complicat», conta Balmes.

Cada vegada existeix una major demanda quant a la formació en el sector de la música. Conscient d’açò, la Universitat de València llança la 6º edició del Diploma en Gestió Empresarial de la Música perquè així els seus alumnes puguen conèixer aquest àmbit en totes les seues branques i formar-se en capacitats i competències.

És un postgrau online que combina els textos i les conferències així com exposicions sobre fets de les professions de la música i exercici pràctics per a la resolució de casos reals o simulats
Aquest postgrau online, organitzat per la Universitat de València i Songsforever, orienta el seu radar a Llatinoamèrica i reforça els seus continguts en internacionalització, noves tecnologies i matèria fiscal. L’estudiant coneixerà els continguts per mitjà de textos o videoconferències, que inclouran exposicions sobre fets propis de les professions de la música i exercicis pràctics amb resolució de casos reals o simulats a partir d’aquests fets. «El curs ofereix coneixements bàsics relacionats amb la música», indica Marc del grup Dorian.

En ell participen professors experts de la Universitat de València així com reconeguts professionals de la indústria musical com són Abraham Babau del grup León Benavente i Ileana Cabra, més coneguda com ”Ile” i veu femenina durant 10 anys del grup musical Calle 13. El postgrau es converteix així en un punt de contacte per a les relacions professionals i ofereix la possibilitat d’establir una xarxa de contactes amplia.

«Crec que el curs és molt complet en els seus set mòduls donant una visió bastant clara i precisa del que és el negoci de la música en l’actualitat», indica Pablo Valarezo, exalumno de la 5º edició del curs. Així mateix, aquest postgrau serveix per a reflexionar sobre les qüestions que interessen en aquest sector.

Més informació:

Diploma d’Especialització en Gestió Empresarial de la Música

Notícia publicada: 02/12/2016