Inici / Notícies
NOTíCIES

Fes de la música la teua professió. Forma’t en Gestió Empresarial de la Música

El món de la música és la teua passió? T’agradaria dedicar-te a la música professionalment? La nova edició del Diploma en Gestió Empresarial de la Música de la Universitat de València és la resposta a aquestes preguntes. Aquest diploma posa a la disposició dels estudiants els coneixements i capacitats en les àrees de creació, gestió empresarial, producció, màrqueting, comunicació, noves tecnologies i distribució musical.

Els alumnes opinen del diploma que…

És un bon mitjà per a prosperar en el sector de la música
Miguel Ángel Calvo, administrador del blog musical ‘La Gramola de Keith’

T’ofereix una xarxa de contactes professional i súper àmplia
Letizia Pérez de Ziriza ‘Ley DJ’, responsable, booking i comunicació La3 Club

Moltes vegades es treballa de forma intuïtiva i el que et va a ensenyar el postgrau són models de treball i saber com dirigir-te a certs sectors
Raúl Tamarit, director Bonavena Música

Aquest projecte formatiu està concebut per a «dignificar el món de la música», com explica el professor de la Facultat d’Economia de la Universitat de València José María Nácher, director del diploma juntament amb Vicente Martínez, soci director de SFE Songsforever. I el principal objectiu és contribuir, a través de professionals formats, al fet que la societat espanyola veja en la música una professió digna.

Formació on-line única a Espanya
Aquest diploma, que ja afronta la seua cinquena edició i la preinscripció de la qual està oberta, es tracta d’un postgrau únic a Espanya en la seua modalitat on-line, constituint-se com un projecte formatiu de referència en el sector de la música.

Com subratllen els directors, aquest diploma ofereix una visió global del negoci de la música reforçant el programa de continguts del curs amb classes magistrals impartides per algunes de les empreses, associacions i entitats més reconegudes del sector com a Arenal Sound, Mondosonoro, Ticketmaster, Subterfuge Records, Associació de Representants Tècnics de l’Espectacle (ART) o Tranquil Música, entre unes altres.

A més, en aquesta edició els alumnes comptaran amb l’experiència d’importants professionals de la música com Nacho Vegas i Mikel Izal ‘IZAL’ que impartiran una master class sobre creació i negoci musical.

Més informació i inscripció:
Diploma en Gestió Empresarial de la Música

YouTube Preview Image

Notícia publicada: 18/12/2015