Inici / Notícies
NOTíCIES

Izal i Nacho Vegas impartiran classe en el Diploma en Gestió Empresarial de la Música

Aquest diploma constitueix un projecte formatiu de referència en el sector de la música
Posar a la disposició dels estudiants els coneixements i capacitats en les àrees de creació, gestió empresarial, producció, where to buy viagra màrqueting, comunicació, noves tecnologies i distribució musical serà el principal objectiu d’una nova edició del Diploma de Gestió Empresarial de la Música de la Universitat de València.

Aquest diploma, que ja afronta la seua cinquena edició i la preinscripció de la qual està oberta, es tracta d’un postgrau únic a Espanya en la seua modalitat on-line, constituint-se com un projecte formatiu de referència en el sector de la música. Així ho explica Vicente Martínez, soci director de SFE Songsforever i director del diploma juntament amb el professor de la Facultat d’Economia de la Universitat de València José María Nácher.

Com subratllen els directors, aquest diploma ofereix una visió global del negoci de la música reforçant el programa de continguts del curs amb classes magistrals impartides per algunes de les empreses, associacions i entitats més reconegudes del sector com a Arenal Sound, Mondosonoro, Ticketmaster, Subterfuge Records, Associació de Representants Tècnics de l’Espectacle (ART) o Tranquil Música, entre unes altres.
A més, en aquesta edició els alumnes comptaran amb l’experiència d’importants professionals de la música com Nacho Vegas i Mikel Izal ‘IZAL’ que impartiran una master class sobre creació i negoci musical.

Més informació:
Diploma en Gestió Empresarial de la Música

Notícia publicada: 14/10/2015