Inici / Notícies
NOTíCIES

Viure de la música, possible amb el Diploma en Gestió Empresarial de la Música UV

Dirigit a amants de la música i als professionals del sector, el Diploma d’Especialització en Gestió Empresarial de la Música de la Universitat de València obri una nova edició online amb la finalitat d’oferir les principals eines per a afrontar «amb garanties» la vida laboral dins d’una indústria «tan excitant com a complicada». Un diploma que ha format ja a més de 200 professionals en la indústria de la música.

Així ho expliquen els seus directors, Vicente Martínez, de Songsforever, i José M. Nácher, professor titular de la Universitat de València del Departament d’Economia Aplicada. Els directors remarquen que en aquest curs s’estudia des de la producció d’esdeveniments passant pel management, així com els drets d’autor, la contractació o els temes editorials, incidint, de manera pràctica i teòrica, en els temes fonamentals de la indústria sonora.

«Estem molt satisfets de veure que molts dels alumnes que han passat pel postgrau es dediquen hui activament i es guanyen la vida dins del sector musical». En aquest sentit, expliquen que molts dels exalumnes, avui immersos en el dia a dia de la indústria de la música, coincideixen a destacar el rellevant del seu pas pel curs i les moltes sinergies i la potent xarxa professional que els ha proporcionat.  

Loquillo, Ariel Rot, Alaska o Pau Donés han impartit classe

Ofereix oportunitats i dreceres que a voltes es necessiten per a poder saber moltes més coses abans de trobar-te-les perquè és un negoci apassionant però molt complicat.
Santi Balmes
Love of Lesbian
«Formen artistes i professionals d’aquesta apassionant indústria», diu Ariel Rot, un dels professors que han deixat la seua petjada en aquest diploma. «Anime a tothom al fet que participe en aquest postgrau en el qual es resolen molts dubtes bàsics del món de la música», apunta un altre mestre de luxe com Mikel Izal (Izal). «Ofereix oportunitats i dreceres que a voltes es necessiten per a poder saber moltes més coses abans de trobar-te-les perquè és un negoci apassionant però molt complicat», sentència Santi Balmes de Love of Lesbian. Un altre dels cantants que han sigut docents ha sigut Loquillo que anima als professionals que vulguen dedicar-se a aquest món: «Són necessaris professionals com els quals forma aquest postgrau, gent que es crea el que està fent i treballe en favor del que pocs saben, que la música és una indústria que genera moltíssims diners».

Alaska, Pau Donés, C.Tangana o Jorge Il·legal són uns altres dels noms propis que han desfilat com a professors en aquest innovador i fonamental postgrau impartit des de València i en el qual no falten professionals de primer nivell de tots els sectors de la indústria musical.

Inscripció oberta:
Diploma d’Especialització en Gestió Empresarial de la Música

Notícia publicada: 22/11/19