Inici / Notícies
NOTíCIES

Especialitza’t com a docent d’espanyol de segona llengua i llengua estrangera a la Universitat

La Universitat de València, a través de la vintena edició del Diploma d’Especialització en Metodologia i Didàctica de l’Espanyol com a Llengua Estrangera, ofereix formació de postgrau a docents que desitgen especialitzar-se en la docència de l’espanyol com a segona llengua (EL2) i com a llengua estrangera (ELA).

L’alumnat podrà realitzar pràctiques tutoritzades d’observació i ensenyament en centres acreditats per l’Institut Cervantes
Analitzar i practicar les tècniques, instruments i procediments necessaris per a desenvolupar procediments d’ensenyament i aprenentatge d’EL2 i ELA serà el principal objectiu d’aquest diploma d’especialització de la Universitat de València.

Pràctiques en centres acreditats per l’Institut Cervantes
Amb la realització del Diploma de Metodologia i Didàctica de l’Espanyol com a Llengua Estrangera de la Universitat, l’alumnat podrà realitzar pràctiques tutoritzades d’observació i ensenyament en centres acreditats per l’Institut Cervantes.

El diploma està dirigit per les professores de la Universitat de València Mª Begoña Gómez, del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura, i la del Departament de Filologia Espanyola, Amparo Ricós.

Més informació i inscripció:
Diploma d’Especialització en Metodologia i Didàctica de l’Espanyol com a Llengua Estrangera

Notícia publicada: 03/09/2019