Inici / Notícies
NOTíCIES

La lectura: un plaer, no una obligació

La lectura no ha d’introduir-se com una obligació durant la infància i la joventut sinó com un plaer. Aquesta és una de les premisses del Diploma d’Especialització en Cultura, Lectura i Literatura per a Xiquets i Joves de la Universitat de València, segons ens ha explicat la seua codirectora Gemma Lluch, professora de Filologia Catalana de la Universitat de València.

Aquest postgrau ensenya a inculcar plaer per la lectura, no obligatorietat i proporciona els criteris necessaris per a seleccionar propostes adequades a cada destinatari, assenyala Gemma Lluch. A més, aquest curs de postgrau inclou formació per a aprendre a crear continguts relacionats amb la lectura tant en xarxes socials com en ràdio.

Així mateix, editorials i personal bibliotecari juntament amb professorat universitari donaran les claus per a treballar els blogs educatius i la lectura augmentada. El curs, que s’imparteix íntegrament on line a través del Centre de serveis d’E-learning d’ADEIT, ofereix també la possibilitat d’assistir a conferències virtuals que ofereixen importants escriptors i escriptores.

Preinscripció al curs:
Diploma d’Especialització en Cultura, Lectura i Literatura per a xiquets i joves

  Levante

Notícia publicada: 21/09/2018