Inici / Notícies
NOTíCIES

Deu noves empreses s’incorporen al Patronat del Càtedra de Cultura Empresarial

«Aquest augment en el nombre d’empreses del Patronat respon a un propòsit que teníem enguany».
Carlos Pascual
Dacsa, KM 0 Hub innovación de Embutidos Martínez, Grupo Dominguis, Helados Estiu, Jeanología, Libertas 7, Nunsys, Realzia, Tiba i B-Libe són les deu noves empreses que s’han incorporat al Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València. Amb aquestes noves incorporacions l’òrgan de govern d’aquesta càtedra quasi aconsegueix el mig centenar d’empreses valencianes que aposten pel foment de la cultura empresarial entre el col·lectiu d’estudiants de la Universitat de València.

«Estàvem en un punt d’inflexió i aquest augment en el nombre d’empreses del Patronat respon a un propòsit que teníem enguany. Els empresaris que les representen aportaran molt», apunten Carlos Pascual de Miguel, president de la Càtedra de Cultura Empresarial.

Aquestes noves incorporacions de la Càtedra de Cultura Empresarial vénen a recolzar la labor de la Fundació ADEIT en la seua missió d’aproximar la Universitat de València al seu entorn socioeconòmic amb el suport de les vint empreses que integren el seu patronat: Banco Santander, Banco Sabadell, Caixabak, BANKIA, Cámara de Comercio, Consum, DACSA, Coca-Cola, Dulcesol, Embutidos Martínez, Global Omnium, Emivasa, Feria Valencia, Fundación Bancaja, GH Electrotermia, Dulcesol, Mercadona, Pavasal, Ubesol, RNB, Stadler Rail i UMIVALE.

YouTube Preview Image

Notícia publicada: 24/04/2019