Inici / Notícies
NOTíCIES

Conèixer la relació del sistema nerviós, muscular i cranial, clau per a un bon diagnòstic

En el marc del Màster en Valoració i Fisioteràpia i Readaptació en l’Esport de la Universitat de València, ADEIT organitza un nou seminari sota el títol ‘Diagnòstic Diferencial a través del Sistema Nerviós Vegetatiu’. Aquest curs dotarà als participants de les eines i coneixements necessaris perquè puguen establir les relacions entre el sistema vegetatiu, el sistema múscul-esquelètic, el visceral i el cranial per a ajudar a realitzar un tractament global i integratiu del pacient.

Poder establir relacions entre el sistema vegetatiu, el sistema múscul-esquelètic, el visceral i el cranial és clau per a ajudar a realitzar un tractament global i integratiu del pacient
Així ho explica el director del curs, el doctor i professor de Fisioteràpia de la Universitat de València, Francisco Selva. Aquest seminari ho impartirà el professor Luis Rivas i es realitzarà del 6 al 8 de novembre en la Facultat de Fisioteràpia de la Universitat de València.

Com explica Francisco Selva, en aquest curs l’alumne fisioterapeuta va a augmentar el coneixement de l’anatomia i fisiologia, i va a adquirir els coneixements, actituds i habilitats per a poder relacionar i comprendre al cos com una unitat, en un sentit holístic, dins de la fisioteràpia, sense la necessitat de conèixer nous conceptes.

La inscripció del curs està oberta en: http://congresos.adeituv.es/diagnosticodiferencial/

Notícia publicada: 28/09/2015