Inici / Notícies
NOTíCIES

L’experiència de l’aplicació del Codi Duaner de la Unió, a debat en ADEIT

El Codi Duaner de la Unió Europea va començar a aplicar-se fa ara dos anys, per això, la Universitat de València organitza una jornada en la qual professionals del sector debatran, des de diferents perspectives, quines conseqüències ha comportat l’aplicació d’aquesta normativa.

«Serà un intercanvi d’impressions sobre les dificultats en l’aplicació pràctica del Codi Duaner de la Unió, tant des del punt de vista de les autoritats de la Unió, com de les duaneres espanyoles, el sector privat i la Universitat», explica Ibáñez

«Aquest fòrum serà un intercanvi d’impressions sobre les dificultats en l’aplicació pràctica del Codi Duaner de la Unió, tant des del punt de vista de les autoritats de la Unió, com des del punt de vista de les autoritats duaneres espanyoles, el sector privat i la Universitat», explica Santiago Ibáñez, professor de l’Àrea de Dret Financer i Tributari i director del Diploma d’Especialització en Dret Duaner de la Universitat de València. Tot allò coincidint amb el 50 aniversari de la unió duanera, que se celebra en 2018.

En aquesta jornada participaran Susanne Aigner, de la Comissió Europea, Javier Zarzoso, inspector d’Hisenda-Duanes, Bryce Blegen, CEO de Trusted Trade Alliance i el professor Michael Wolffgang de la Universitat de Münster, tots ells moderats pel professor Santiago Ibáñez. La jornada, que serà en anglès, tindrà lloc en la seu de la Fundació ADEIT dilluns que ve 28 de maig a les 16:00 hores.

L’accés és gratuït, però per a acudir ha d’enviar-se un correu a: consultas@derechoaduanero.com

Activitat emmarcada dins del Diploma en Dret Duaner de la UE
El Diploma d’Especialització en Dret Duaner de la Unió Europea és un títol de postgrau propi de la Universitat de València la superació de la qual eximeix de la realització de l’examen teòric en les proves per a l’obtenció de l’acreditació com a representant duaner. El curs té en compte l’increment sostingut del comerç internacional, la creixent internacionalització de les cadenes productives i la deslocalització de la producció per a oferir la formació adequada a l’estudiantat.

Més informació: Diploma d’Especialització en Dret Duaner de la UE

YouTube Preview Image

Notícia publicada: 18/05/2018