Inici / Notícies
NOTíCIES

Aprèn amb ADEIT i ECOEMBES la importància de l’ensenyament en la gestió mediambiental

L’impacte mediambiental que produeix una dolenta gestió dels residus i una inadequada política de reciclatge preocupa cada vegada més i adquireix major importància a la societat actual. Per això, ECOEMBES – organització sense ànim de lucre que gestiona la recuperació i el reciclatge en tota Espanya- en col·laboració amb ADEIT, organitzen un curs online d’Implantació Pràctica de Ecoauditoríes de residus d’envasos en centres escolars.

El curs va dirigit a la comunitat educativa de la Comunitat Valenciana
 El curs va dirigit a la comunitat educativa de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu d’implementar una ecoauditoría escolar en l’àmbit dels residus d’envasos en els centres escolars. A aquesta formació, fonamentalment pràctica, també tindrà accés, a través de l’aula virtual i de forma gratuïta, tot aquell alumnat la carrera del qual estiga relacionada amb la gestió mediambiental.

La tercera edició d’aquest curs, que començarà el pròxim 8 de març, es desenvoluparà al llarg de sis setmanes i contarà amb la docència de tutors amb una àmplia experiència en educació ambiental en l’àmbit dels residus.

Inscripció oberta en:
Implantació Pràctica de Ecoauditoríes de Residus d’Envasos en Centres Escolars

Notícia publicada: 16/02/2016